huureenalfa.nl


Tarieven

Huurtarieven

 

De 3 beschikbare auto's hebben een basistarief waarin 100 km. vrij gereden mag worden. Afhankelijk van het aantal dagen dat de auto verhuurd is, wordt er een tarief gehanteerd dat voordeliger wordt naarmate het aantal dagen van huur stijgt.

GT1300Junior:

Eerste dag: € 425,00 voor de eerste dag. Voor elke hier opvolgende dag geldt een tarief van  € 175,00. Elke extra in rekening gebrachte dag geeft ook recht op 100 extra vrije kilometers. Het tarief buiten de vrije kilometrage bedraagt € 0,40 per gereden kilometer. De auto zal voorzien zijn van een gevulde brandstoftank, Bij het terug brengen van de auto dient de tank weer door de huurder afgevuld te worden.

Giulietta sprint:

Eerste dag: € 450,00 voor de eerste dag. Voor elke hier opvolgende dag geldt een tarief van  € 225,00. Elke extra in rekening gebrachte dag geeft ook recht op 100 extra vrije kilometers. Het tarief buiten de vrije kilometrage bedraagt € 0,50 per gereden kilometer. De auto zal voorzien zijn van een gevulde brandstoftank, Bij het terug brengen van de auto dient de tank weer door de huurder afgevuld te worden.

2000 Berlina

Eerste dag: € 300,00 voor de eerste dag. Voor elke hier opvolgende dag geldt een tarief van  € 125,00. Elke extra in rekening gebrachte dag geeft ook recht op 100 extra vrije kilometers. Het tarief buiten de vrije kilometrage bedraagt € 0,40 per gereden kilometer. De auto zal voorzien zijn van een gevulde brandstoftank, Bij het terug brengen van de auto dient de tank weer door de huurder afgevuld te worden.

2600 sprint:

Eerste dag: € 475,00 voor de eerste dag. Voor elke hier opvolgende dag geldt een tarief van  € 225,00. Elke extra in rekening gebrachte dag geeft ook recht op 100 extra vrije kilometers. Het tarief buiten de vrije kilometrage bedraagt € 0,50 per gereden kilometer. De auto zal voorzien zijn van een gevulde brandstoftank, Bij het terug brengen van de auto dient de tank weer door de huurder afgevuld te worden.

Bij afsluiting van een overeenkomst worden de aanvullende voorwaarden toegezonden (verzekering etc.).

Voor verdere informatie: info@mv-classics.nl

 

Make a free website with Yola