huur een alfa.nl


Beschikbare Alfa romeo's

Bij een speciale dag hoort een speciale auto.

 

Wanneer u op zoek bent naar een speciale auto om in te trouwen, of een schitterende bolide voor op een reclamefolder, er zijn diverse alternatieve Alfa's beschikbaar om dit mogelijk te maken.

Momenteel heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende modellen. Om te beginnen kunt u kiezen uit een Giulietta sprint uit 1961, uitgevoerd in een schitterende babyblauwe kleur.

 

Een ander alternatief is een statige, snelle maar ook gedistingeerde Granturismo...een 2600 Sprint, uit 1963. Deze bruin/grijze 6 cylinder Alfa is een ruime sportauto waarin je kilometers lang ontspannen kunt touren.

 

Voor E-stairs in Barneveld 

Een echte eyecatcher is de GT1300Junior "brievenbus". Beter bekend als de junior of Bertone, maar door zijn kenmerkende sleuf aan de voorzijde onder de motorkap wordt deze uitvoering ook heel vaak met een brievenbus vergeleken. Maar deze uit 1968 daterende alfa zou zeker een droom geweest zijn van menig postbode! Deze makkelijk te rijden klassieker in de sprekende kleur "Bluette" met een overenthousiast 1290 cc motorblok gemonteerd, rijdt net zo soepel en vlot als elke moderne auto en geeft je meteen het gevoel dat je al jaren vriendjes met het brievenbusje bent.

 

Nieuw in het wagenpark is deze Alfa 2000 Berlina uit 1974: een mooie Alfa Romeo maar dan met vier deuren, waar je jezelf en je partner stijlvol in kan laten chauffeuren. Door ons of door een bekende gereden worden richting het stadhuis!

info@mv-classics.nl 

 

Make a free website with Yola